Üdvözöllek az oldalamon! Remélem tetszenek a munkáim. Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Ha esetleg segíthetek valamiben írj nyugodtan: timeafarago@gmail.com

2010. február 19., péntek

Peyote karkötő



Elkészült életem első peyote-karkötője!!! Köszönöm a mintát Vezsuzsinak! Hát be kell vallanom, hogy rendesen megszenvedtem vele. Nem a technikával volt bajom, azt hamar megtanultam, hanem a minta igényelt a kelleténél nagyobb odafigyelést. Megszoktam, hogy hamar megjegyzem az adott mintát és fejből fűzök, de ennél folyamatosan nézni kellett és még így is sokszor visszabontottam, mert szürke gyöngy került a fehér helyére. Nem adtam fel, mert ezzel is csak tanultam! Eredetileg nyakpántnak szántam, de szerintem karkötőnek is nagyon jól néz ki!!!!

2010. február 13., szombat

Tászli nyakék




Nemrég rendeltem swarovski kristályokat és ez lett belőle.
Ez lett az első swaris nyakláncom! :)

2010. február 12., péntek

Dórim szobájának fala


Amikor terhes voltam és "unatkoztam", akkor határoztam el, hogy készítek valami szépet a gyerekszoba falára. Az volt a fő gondom, hogy nem tudok rajzolni. Ekkor kaptam egy nagyon jó ötletet, a kollégámtól, Tibitől: DIAVETÍTŐ.
Hát előkerestem a nagyon régi diavetítőnket, vettem egy pár új diafilmet és kerestem a legjobb kockákat, amit nagyon egyszerűen fel lehetett rajzolni a falra.
Ceruzával előrajzoltam, temperával kifestettem és a végén feketével kontúroztam, ami mindent kiemelt. A kisebb képeket, pedig egyszerűen indigóztam. A/4-es méretben kinyomtattam és lehetett is másolni. Nagy előnye mindkét dolognak, hogy lehet a falat radírozni. :)
Szerintem gyönyörű lett!!!! Neki is tetszik :)


2010. február 8., hétfő

Ládikó



Kis ékszertartó-ládikó gyöngyszövéses betéttel. Egy strapabíró papírdoboz ilyen egyszerűen fel lehet dobni.

Februári ünnepek

Nagyon mozgalmasan telt az előző hét, hiszen szerdán, 3-án betöltöttem a 30-at. Mindenki nagyon aranyos és kedves volt velem. Férjem és anyósom is meglepett. Kaptam egy kis tortát virágot és egy gyönyörű új dzsekit, amire már nagyon régóta vágytam. Csütörtökön Szilvi barátnőm jött el a lányaival és a férjével. Akkor készült ez a kép.
Szombaton, 6-án Anyukám és Eszter jött látogatóba, majd újabb rokonok érkeztek (Anyósom, Katóka, Laci, Lacika és Sasa), akik Dórát jöttek köszönteni az első névnapján. A kislányom nagyon jól helytállt. Elfáradt a végére és kellett a délutáni 2 órás alvás. Nagyon kedves és aranyos volt mindenki.

Hát igen ez a hétvége sem a gyöngyözésről szólt, habár most készülőben van Dorkának egy virágos nyaklánc és karkötő. Marcsitól rengeteg tanácsot kaptam (köszönöm) és ma várok egy hatalmas gyöngyadagot!!!!!!